STARTSIDA VILLA GRANLIDEN FÖRELÄSARE DESIGNA DIN EGEN DAG KONTAKT
 
 

 

 

 

 

Välj bort stadens buller och betong,
besök oss och njut av natur och fågelsång!


I augusti 2013 öppnade äntligen Löwenmark Event upp dörrarna till ”Villa Granliden”. Villa Granliden ligger avskilt och naturskönt i det lilla samhället Sjövik utanför Lerum.

Vi på Löwenmark Talking anser att samhället idag är nog så stressat samt påverkat av datorer, mobiltelefoner och övrig elektronik. Därför har vi valt att helt och hållet avstå från dessa kommunikationsmedel när vi arbetar med våra besökande företagskunder. Våra lokaler är helt befriade från all sorts modern konferenselektonik. Mobiltelefoner och dylikt får alltså endast användas vid lunch och övriga pauser, just för att minska på den vardagliga stressen.

Vårt mål är att våra kunder ska lämna denna plats med en inre frid och vetskapen om hur man hanterar livets alla omständigheter i den stressiga vardagen och framför allt inte låta dess problem få ta över och styra deras liv.

Utmana dig själv och dina kollegor med en hel- eller halvdag ute hos oss. Vi kan garantera att du och dina anställda kommer att blomma ut redan under er vistelse, genom de verktyg som vi ger er!

 

På Villa Granliden kommer Löwenmark Event att anordna bl.a:

Konferenser

Föreläsning- och utbildningsdagar

Företagsevent och Kick- offer

 

Välkommen ut till oss!

 

 
 
 


 
© 2016 Löwenmark Event | Telefon: 0768-702105 | info@lkevent.se