STARTSIDA VILLA GRANLIDEN FÖRELÄSARE DESIGNA DIN EGEN DAG KONTAKT
 
 
Våra föreläsare
 

 

 

 

 

Skräddarsydda Kick-offer med säljinriktning i samarbete med ÄlskaFörsäljning.se

 

Emmanuel Hyllerud

Jag driver företaget ÄlskaFörsäljning.se.
En av mina stora passioner i livet är att se din dröm gå i uppfyllelse.
Jag vill skapa tro, möjligheter, glädje och pengar för ditt företag!
Under många år har jag jobbat som både säljare och försäljningschef.

Ganska snart efter att jag började som försäljningschef insåg jag att det var många företagare som behövde samma hjälp som jag gav till mina anställda.
Jag började då hjälpa en del företag och såg både hur roligt det var samt vilken skillnad det blev för företagen. Då bestämde jag mig för att jag ville göra detta på heltid! Därför startade jag ÄlskaFörsäljning.se.

Min önskan är att även få hjälpa Dig!
Vi på ÄlskaFörsäljning.se har uppmärksammat att alla anställda på alla företag skulle behöva instruktioner i att sälja! Detta gäller oavsett vilken yrkesroll eller titel du än besitter. Blir Du bättre på att sälja så tjänar ert företag på det. Därför erbjuder vi nu skräddarsydda kick-offer, säljutbildningar och workshops för alla typer av företag och organisationer.

Dessa kick-offer passar utmärkt för den vana säljaren och även för den som absolut inte ser sig själv som en säljare. Utifrån några korta intervjuer med er företagsledning samt anställda, kan våra fantastiskt ambitiösa och erfarna coacher arbeta fram den perfekta kick-offen för ert företag! Detta gör att de kan lägga allt sitt fokus på de områden som är mest aktuella för er, så att ni kan få ut maximalt värde av vårt event.

Tanken är att detta koncept skall motivera dig och dina kollegor att våga tänka och satsa större än vad ni redan gör idag! Tveka inte att boka in en tid för en skräddarsydd kick-off tillsammans med våra coacher, detta event kan vara en avgörande faktor för att ert företag skall kunna uppnå en ny nivå!

Vill ni öka er försäljning? Klart ni vill! Boka en kick-off redan idag.

Vi erbjuder även: Säljplanering, Säljutbildning samt Säljsatsningar

 

 

Förslag på ämnen med säljinriktning

>> Lär dig älska försäljning
Vi säljer hela tiden fast vi inte ens är medvetna om det

Allt i livet är försäljning, vi säljer hela tiden fast vi inte ens är medvetna om det. Ändå så är det så många som säger att de inte gillar att sälja. Många gånger beror det på att vi har helt fel bild på vad försäljning egentligen är och hur man kan göra det till något roligt.

”Lär Dig älska försäljning” är en grundkurs för Dig i hur man säljer. Kursen passar både Dig som ny säljare eller för Dig som företagare som inte känner dig bekväm med försäljning än. En sak är säkert: efter kursen kommer Du längta till att sälja! Du kommer även få med Dig många konkreta tips på hur du steg för steg kan utvecklas som säljare. Det bästa av allt är att om Du följer tipsen så har du hämtat hem kostnaden redan första veckan efter utbildningen.

 

>> Telefonförsäljning
Ett av de mest kostnadseffektiva medlen vi har i försäljning är våra telefoner

Ett av de mest kostnadseffektiva medlen vi har i försäljning är våra telefoner.
Många har svårt för detta då de tänker på alla ”jobbiga” telefonsäljare som ringer. Men faktum är att telefonförsäljning fortfarande är ett av de bästa sätten att snabbt nå ut till många,
med ett gott resultat. Det är dessutom något som man kan göra roligt och positivt både för Dig och Din blivande kund. Därför skulle jag vilja lära Dig hur man säljer utan att bli en jobbig telefonsäljare.

 

>> Hur möter vi kunden?
Frågan är viktig för att uppnå en lyckad försäljning

Kunder är det viktigaste vi har!
Hur möter vi blivande kunder? Hur bemöter vi fåra kunder?
Hur tar vi hand om och följer upp våra gamla kunder?
Har du en plan för detta?
Tillsammans arbetar vi oss igenom dessa frågor.

 

>> Mot målet
Att sträva mot samma mål är ett måste för företaget som vill sälja mer

Vad kan vara bättre än att starta en termin med att fokusera på samma mål! Att visa för sina medarbetare vart man är på väg och var man vill. Mot målet är en bra kick-off för att få dina medarbetare att jobba mot ett gemensamt mål. Vi går igenom hur man sätter upp mål, hur man jobbar efter ett mål och hur man ser till att målet blir en verklighet. En inspirerande kurs som får dig och ditt företag att lyfta.

 

 

 


 
 
 
 
 
© 2016 Löwenmark Event | Telefon: 0768-702105 | info@lkevent.se