STARTSIDA VILLA GRANLIDEN FÖRELÄSARE DESIGNA DIN EGEN DAG KONTAKT
 
 

 

 

 

 

Finns det en sund balans mellan yrkesliv och privatliv?

Vi ger dig verktygen så att du ska kunna tänka och prioritera rätt för att kunna skapa en naturlig länk mellan ditt yrkesliv och ditt privata liv. Vår erfarenhet säger oss att, "fungerar inte ditt privatliv, så medföljer förr eller senare en negativ påverkan på ditt yrkesliv och övriga relationer".

Löwenmark Talking vill nu rikta sig till er företagsledare och rekommenderar er att ta er tid, våga satsa och prioritera en hel- eller halvdag hos oss på Villa Granliden, där vi arbetar med en rad olika diskussionsämnen tillsammans med dig och dina anställda.

Kommunikation är A och O i alla relationer, framför allt i ett företag och i hemmet där man vistas allra mest och där man även är i STORT behov av varandra. Kommunikation är en avgörande faktor för att ditt livspussel ska fungera optimalt. Vi på Löwenmark Talking menar att har man tappat förmågan att kommunicera rätt så har man i samma stund tappat en stor nyckel till en väldigt viktig dörr - nämligen förståelse.
Därför lyder vårt motto - ”Talking is NOT cheap, it is Big!”

Ett besök med ert företag hos oss på Villa Granliden är garanterat en framtida investering och som är mer värd än sin vikt i guld! Vi vet att mår dina anställda bra, så mår även ditt företag bra! Vad mer kan vara bättre?

 
 

 

 

 

Priser exkl. moms

Heldag 2990:-/pers | Halvdag 1990:-/pers

Det ingår alltid en lyxig lunch som presenteras och serveras av vår kock i samband med er hel- eller halvdagsvistelse hos oss.

OBS! Föreläsningsgrupperna måste bestå av minst 6 st personer

 
 
 

© 2019 Löwenmark Event | Telefon: 0768-702105 | info@lkevent.se